terug naar overzicht

Big Data Dinner

David Veneman

Een zorgeloos diner, met dank aan privacy anno 2014.
Big Data Dinner
In een poging alle informatie op Facebook in te zetten voor iets anders dan de bankrekening van Mark Zuckerberg en zijn vrienden, nodigen David Veneman en Zaal 3 je uit voor een etentje voor en door jou.

Het idee is simpel;
— Meld je aan voor dit evenement
— Word vrienden met David Veneman (als je dat niet al bent)
— Koop een kaartje
— Kom 8 mei en laat je verrassen

Wanneer je deze stappen doorloopt worden jouw profiel, jouw tijdslijn en jouw Likes gebruikt om jouw ideale avond samen te stellen. Je favoriete eten, je lievelingsdrankje, je lievelingsmuziek. Alles komt voorbij op een avond die de werking van Facebook omzet in een tastbare en eetbare ervaring die draait om jou en op jouw data.

De tafel waar we aan zitten verandert in een fysieke News Feed waar je niet alleen dingen aangeboden krijgt die betrekking hebben op jou, maar ook krijg je mee wat je tafelgenoten allemaal meemaken.

Let op:
Beperkte zitplaats en een krankzinnig plan waar veel voorbereiding in gaat zitten, dus zorg dat je voor 1 mei verzekert bent van een plaats.

Disclaimer:
Hoe meer jouw Facebook gevuld is met jouw voorkeuren, hoe meer het diner op jou toegespitst is. Als je niet heel veel op je Facebook hebt staan, kan de maker niet garanderen dat alles 100% naar wens is. Wel zal er genoeg eten en drinken voor iedereen zijn.

Big Data Dinner
Big Data Dinner
Concept & Uitvoering David Veneman
terug naar programma