icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
wat is zaal 3?

Theater

Zaal 3 is de derde zaal van Theater aan het Spui, gevestigd op het De Constant Rebecqueplein in Den Haag, buurman van ateliercomplex de DCR en tentoonstellingsruimte Nest. Sins 1 januari 2017 is Zaal 3 een onderdeel van Het Nationale Theater, een organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Theater aan het Spui, het Nationale Toneel en de Koninklijke Schouwburg. Bij alles wat wij in Zaal 3 doen stellen we ons de vraag:

“We hebben het al jaren zo gedaan in het theater, maar slaat dat eigenlijk wel ergens op?”

In Zaal 3 zetten we alle onderdelen van de podiumkunsten op losse schroeven en komen daardoor tot verrassende nieuwe inzichten en hopelijk ook leuke resultaten.

Zaal 3 is ons laboratorium, waar wij niet alleen nieuwe makers (jong en oud) die zich richten op toneel en muziek een kans geven, maar ook zoeken naar nieuwe manieren van geld verdienen en zelf produceren. De makers die in Zaal 3 spelen zijn verantwoordelijk voor hun eigen inkomsten en het aantrekken van publiek. Jonge makers krijgen de kans vlieguren op te doen en misschien nog wel belangrijker: een publiek te vinden voor hun voorstellingen. Andersom maak jij als ons publiek op een verrassende manier kennis met deze talenten, draag je bij aan de groei van nieuwe carrières en volg je van dichtbij de weg naar grotere zalen.

Maar het is niet alleen bittere ernst. We geven ook zo af en toe een feestje, gewoon omdat we daar zin in hebben. En ons uitgebreide en vooral smakelijke assortiment aan wijn en speciaalbier biedt op zichzelf al genoeg redenen voor een feestje.

 

Zaal 3 Café

Ontbijt, lunch en diner wo t/m za 10.00u – 0.00u (keuken open tot 21.30u) en op zondag vanaf 11.00u

Ons café is woensdag t/m zaterdag geopend van 10.00u tot 0.00u, zondag vanaf 11.00u. De keuken is open van 10.00u – 21.30u. Op zondag van 11.00u – 21.30u. We serveren ontbijt, lunch en diner van Leonore.

Tijdens het theaterseizoen (september – mei) is de keuken open van 16.00u – 21.30u op voorstellingsavonden die niet binnen onze reguliere openingsavonden vallen ( gesloten op maandag en dinsdag).

Reserveren

Voor reguliere reserveringen kunt u bellen naar 088 3565369.
Tijdens voorstellingsavonden kunt u ook reserveren door bij aanschaffing van het kaartje voor de voorstelling een reservering te maken.

 

Algemene informatie

Aanvang
Voorstellingen in Zaal 3 beginnen meestal om 20.30u. Informeer wanneer u twijfelt bij onze kassamedewerkers naar de aanvangstijd of kijk deze na in ons programma of op onze website. Laatkomers kunnen niet meer worden toegelaten tot de voorstelling. Dit om het gezelschap en het publiek niet te storen. E.e.a. biedt geen recht op restitutie of ruiling.

Algemene voorwaarden
De algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD zijn van toepassing, klik hier.

BTW & KvK
BTW NL.80.56.06.348.B01
KVK Het Nationale Theater 41160081

wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3?