terug naar overzicht

We zijn goed te bereiken

Zaal 3 is te vinden op het De Constant Rebecqueplein 20A, 2518 RA Den Haag

We zijn goed te bereiken
Online kaarten kopen

U kunt voor alle voorstellingen in Zaal 3 online via deze website kaarten kopen. Het is niet mogelijk om via e-mail te reserveren.

Kaartverkoop en reserveren
Reserveren voor ons restaurant

Wilt u voorafgaand aan een voorstelling komen eten?
U kunt bij aanschaf van de tickets voor de voorstelling op deze website ook direct een reservering voor diner maken.

We zijn voor reserveringen van het restaurant van woensdag tot en met zondag van 10:00u – 22:00u eveneens telefonisch te bereiken op 088 3565369.

Let op: Via dit telefoonnummer kunt u alleen reserveren voor het restaurant. U kunt via dit nummer geen kaarten bestellen.

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten en dus ook niet telefonisch bereikbaar.

Aanvang

Bijna al onze voorstellingen beginnen om 20.30u.

Telefonisch kaarten kopen

De kassa van Het Nationale Theater is telefonisch bereikbaar via: 088 3565356 (ma – za 12.00 tot 18.00 uur)

Indien u een vraag heeft of graag persoonlijk advies wilt, kunt u uw kaarten telefonisch of aan de balie bestellen. Voor telefonisch bestellen wordt € 2,- per transactie in rekening gebracht. Uw reservering vervalt na 7 dagen. Wij kunnen u een e-mail met een betaallink toesturen zodat u, na betaling, direct uw e-tickets in uw mailbox ontvangt. Opsturen kan ook (verzendkosten € 3,-). Tot 3 werkdagen voor de voorstelling kunt u er ook voor kiezen de kaarten per post te ontvangen (verzendkosten € 3,-)

Aan de balie kaarten kopen

De kassabalie van Zaal 3 is vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend, dus in de meeste gevallen vanaf 19.00u.

Voor de kaartverkoop aan de balie en informatie overdag kunt u terecht bij de centrale kassabalie van Het Nationale Theater in de Koninklijke Schouwburg. Dit kan op maandag t/m zaterdag van 12:00u tot 18:00u.

Mail

Wij nemen per mail geen reserveringen aan. Mail met vragen of problemen bij het kopen van een kaartje naar kassa@hnt.nl.

Privacy & bezoekersvoorwaarden

Indien u kaarten voor een voorstelling heeft aangeschaft waarbij een wijziging plaatsvindt, ontvangt u een persoonlijk bericht. Het is daarom erg belangrijk om uw contactgegevens zo volledig mogelijk in te vullen en deze goed te controleren. Ons privacy-statement vindt u op www.hnt.nl/privacy.

Algemene voorwaarden De algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD zijn van toepassing, klik hier.

Retourneren of ruilen

Het is helaas niet mogelijk om kaarten te retourneren. Ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon kan tot 1 werkdag voor de voorstelling aan onze kassa. Hiervoor rekenen we administratiekosten van €2,-. Kaarten kwijt? Bij de kassa kunt u tegen administratiekosten kopiekaarten krijgen.

Toegankelijkheid

Indien u als rolstoelgebruiker een van onze voorstellingen komt bezoeken, neem dan tijdig contact op met de kassa via 088 3565356 of via kassa@hnt.nl. Dan zorgen wij dat er voor u en uw gezelschap een fijne plek wordt gereserveerd.
Let op: rondom Zaal 3 is helaas geen invalidenparkeerplaats aanwezig.

Zaal 3 beschikt niet over een ringleiding of FM gehoorondersteuning. Mocht u slechthorend zijn, laat dat dan aan de kassamedewerker weten. Dan zorgen wij dat er voor u en uw gezelschap een plekje vooraan wordt gereserveerd.

Laatkomers

Laatkomers worden niet toegelaten tot de voorstelling. Mobiele telefoons dienen voor aanvang uitgezet te worden. Het is op geen enkele locatie toegestaan om foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.

Bereikbaarheid
Hoe kom ik er met het openbaar vervoer?

Met de tram vanaf Den Haag C.S. of het Spui Tram 3 richting Loosduinen. Uitstappen op de Waldeck Pyrmontkade, halte Elandstraat. Vanaf tramhalte c. 3 minuten lopen: Op de Waldeck Pyrmontkade (overkant van deze straat heet de Koningin Emmakade) loop je terug tegen de richting van de tram. Bij de volgende stoplichten ga je rechtsaf De Constant Rebecquestraat in. Je komt vanzelf langs het De Constant Rebecqueplein. Je vindt Zaal 3 op nummer 20A.

Met de tram vanaf Den Haag H.S. Tram 11 richting Scheveningen. Uitstappen halte: Conradkade/Weimarstraat. Vanaf de tramhalte c. 5 minuten lopen: Op de Conradkade loop je terug tegen de richting van de tram in. (Je passeert de Chasse-straat en de Marnixstraat) Je loopt rechtdoor en komt vanzelf uit op de De Constant Rebecquestraat die naar links afbuigt. Met de EON elektriciteitsfabriek aan je rechterhand loop je de straat in.

Kan ik er parkeren?

Parkeren voor de deur is mogelijk en gratis tot 18:00u, daarna is er betaald parkeren. Het tarief is €1,70 per uur.
Let op: Rondom Zaal 3 is helaas geen invalidenparkeerplaats aanwezig.

Hoe kom ik er met de auto?

Vanaf de Utrechtsebaan bij de stoplichten links de Zuidhollandlaan op tot het einde. Volg de middelste baan waarbij staat aangegeven MCH Haaglanden. Bij de stoplichten op de T-splitsing rij je rechts de Koningskade op, vervolgens meteen links voorsorteren om bij de volgende stoplichten naar links af te slaan.

Dit is de Dr. Kuyperstraat. Deze straat volg je totdat je niet verder rechtdoor kunt rijden (dezelfde straat heet achtereenvolgens: Mauritskade, Scheveningse Veer, Hoge Wal en tenslotte Elandstraat). Je gaat hier bij de stoplichten op de T-splitsing aan het einde naar links.

Je rijdt bij de volgende stoplichten naar rechts de De Constant Rebecquestraat in. Halverwege deze straat op het De Constant Rebecqueplein vind je Zaal 3.

We zijn goed te bereiken
We zijn goed te bereiken
We zijn goed te bereiken
terug naar programma