terug naar overzicht

Zonderlingen

Wito Geerts en Johannes Wirix-Speetjens

uitverkocht op
dinsdag 1 december
Zonderlingen

Theatermakers Johannes Wirix-Speetjens en Wito Geerts werken voor hun eerste creatie ‘zonderlingen’ samen met Bruno Vanden Broecke (spel- en regiecoach) en Peter De Graef (tekstcoach). Johannes en Wito schreven elk een monoloog vanuit hun ervaringen in respectievelijk Italië en Indonesië. De voorstelling is de ontmoeting van twee verhalen en wereldbeelden. Deze zoektocht naar de ander veroorzaakt eenzaamheid, generositeit en liefde.

“Eén ding is zeker: als wij elkaar vanavond ontmoeten, dan zullen wij genereus zijn, daar mag u van op aan. Als wij elkaar vanavond niet zullen ontmoeten, ‘Dan hebben die jongens geen voorstelling.’, denkt u, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is. Als wij elkaar vanavond meerdere keren zullen ontmoeten, dan kan dat op lange termijn voor problemen zorgen – zo gaat dat soms in relaties – maar evengoed voor exponentieel geluk.”

Zonderlingen
Zonderlingen

tekst en spel Wito Geerts, Johannes Wirix-Speetjens
schrijf coaching Peter De Graef
spel coaching Bruno Vanden Broecke
dramaturgie Wito Geerts, Johannes Wirix-Speetjens
kostuum Els Van Buggenhout en AP Hogeschool / Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen / Departement Theaterkostuum
kostuum coaching Annet Sunderman
muziek GlassHelder (Maurice de Clerck, Simon de Rover, Thibaut Deryckere, Lorenzo Kobina)
grafische vormgeving Jules Bracke
fotografie Rana Van Pellecom
fotografie coaching Koen Broos
trailer Renée van Zadelhoff
videocaptatie Vince De Leenheer
scenografie James Bullaert
scenografie coaching Hugo Moens
podiumtechniek Sabbattini Antwerpen
podiumtechniek coaching technici ccBe
spreiding Trappelend Talent, een initiatief van Bruno Vanden Broecke
zakelijke ondersteuning Metis vzw
met dank aan AP Hogeschool / Koninklijk Conservatorium Antwerpen / Departement Drama-Acteren (Clara van den Broek, Sara De Roo), Sabbattini Antwerpen (Benjamin Timmermans), ccBe (het hele team met Angela Schellekens in het bijzonder), CC De Herbakker Eeklo (Els Deventer), CC Ter Dilft Bornem (Kevin Suetens, Griet Ivens), CC Lokeren (Elke Clompen), Liers CC (An-Sofie Gysemans), Het Nationale Theater Den Haag (John de Weerd), CC De Steenoven Herzele (Ludwig Fonck), de Warande (Bert Heylen), Atelier Linkeroever (Rino Sokol)
terug naar programma