terug naar overzicht

Zaal 3 Jonkies

Toneelschool Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Zaal 3: Jonkies is een leuke manier om nieuwe talenten te leren kennen.

We werken dit seizoen met een groot aantal opleidingen samen die bijna allemaal een week komen werken in Zaal 3. Aan het eind van de week presenteren de studenten hun werk.Deze keer is het de beurt aan de toneelschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij zullen een week lang werken en bivakkeren  in Zaal 3.

 

 

 

K-Hole

K-Hole is een voorstelling van 10 studenten van de Amsterdamse Toneelschool op uitnodiging van Zaal 3. Gedurende 5 weken doen zij onderzoek op school naar een onderwerp van hun interesse en in een week maken zij daar een muziektheatervoorstelling van in Den Haag waarbij alle muziek, beelden, teksten en materialen origineel zijn en door de studenten zelf gemaakt.
K-Hole is een trip die u meeneemt in de mall van uw eigen wensen, het outletcenter van uw eigen hebzucht en de koopgoot van uw eigen verlangens. K-Hole toont de visie van deze jonge makers op de hallucinerende werkelijkheid waarin zij zich dagelijks begeven.

Makers en spelers Laura Bakker, Daniël Kolf, Gijs Blom, Levi Middendorp, Lina Heijmans, Valerie Pos, Adriaan Spaargaren Laureano, Thor Louwerens, Pip Lieke Lucas, Isabelle Kafando,
Begeleiding Martin Verheesen
terug naar programma