icon
icon
icon
icon
icon

Untitled, 2017

Nineties Productions


Untitled, 2017

“Hello everybody, welcome!
This is a show, this is a party that could also be a political party.
We will present to you the past, the present and the future.
We’ve got some interesting guests, ‘cause it wouldn’t be a party without any.
And you’re the audience, but you’re also not the audience.
You’re our guests and therefore you are the party.
Grab a beer & sing along!”

Tune in bij Untitled, 2017. Theater en een tv-show ineen, een concert en een feestje, live op verschillende locaties door het land. De voorstelling is een eigentijdse interpretatie van TV Party, een ongescripte en ongestructureerde tv-show uit de jaren tachtig in New York. Als tegenhanger van de media en politiek van die tijd, nodigde de show kunstenaars en ondernemers uit die ruimte gaven aan elkaar en aan alles wat nog niet af was. Verwacht in onze versie performances, muzikale acts, live videobeelden, meeslepende verhalen, de terugkeer van jeugdhelden, een art race, community-drift en filosofische kaders. Een kakofonische en muzikale poging het onverenigbare te verenigen.

Tentoonstelling: Karel van Laere
De voorstelling wordt gespeeld in een overzichtstentoonstelling van Karel van Laere, die sinds januari vanuit Zaal 3 werkt binnen een Nieuwe Makers regeling van het Fonds Podiumkunsten. In de tentoonstelling toont hij de werken Slow Rise, Contact, Largo, Paralysis en Slow. Voor meer informatie over het werk van Karel, kijk dan even op zijn website: http://karelvanlaere.com . De tentoonstelling is in combinatie met de voorstelling gratis te bezoeken.

Let op: Kaartverkoop vindt plaats in de foyer van Zaal 3, de tentoonstelling én de voorstelling zijn te zien in de monumentale Elektriciteitsfabriek achter Zaal 3.

Untitled, 2017 Untitled, 2017 Untitled, 2017 Untitled, 2017