terug naar overzicht

TECH I, II & III: TRIPLE BILL

Firma MES

TECH I, II & III: TRIPLE BILL
TECH I, II & III: Triple Bill

Drie solo’s inclusief diner! Firma MES bestaat tien jaar en daarom komen de makers met een uniek project. De drie vaste acteurs maken en spelen elk een eigen solo over de relatie tussen mens en technologie. Een monoloog van een hyperintelligente huishoudrobot in TECH I, een muzikale performance over een hightech sextoy in TECH II en telefoongesprekken van een man die probeert zijn leven te redden in TECH III.

TECH I: ALICE

Alice is een huishoudrobot die het allemaal voor elkaar heeft: een fijn huis, een zorgzaam baasje en voldoende stroom. Maar niemand weet hoe ver Alice zich al heeft ontwikkeld: ze benadert het menselijke veel dichter dan is toegestaan. Als dit bekend wordt zal ze vernietigd worden, maar nog langer als gevangene repeterende handelingen blijven uitvoeren is ook geen optie. Vandaag besluit Alice te vertrekken.

TECH II: THE LIFE AND DEATH OF A SEX ROBOT

The release of the first ever sex robot in the Netherlands is set for this spring: Robin, by Mytenga B.V.. The Life and Death of a Sex Robot follows Robin’s life cycle: from the factory where she’s made, to the first use, ending with recycling.

Deze voorstelling is Engelstalig

TECH III: LOCKE

Een toegewijde vader, echtgenoot en bouwcoördinator krijgt aan de vooravond van de grootste betonstorting uit zijn carrière een telefoontje dat zijn hele leven op losse schroeven zet. Hij stapt in zijn auto. Een klein uur later stapt hij uit en is alles anders.

PROGRAMMA VAN DE AVOND

19:00-19:50 TECH 1
19:50-20:15 Hoofdgerecht
20:15-21:00 TECH 2
21:00-21:30 Nagerecht
21:30-22:15 TECH 3

TECH I, II & III: TRIPLE BILL
TECH I, II & III: TRIPLE BILL
TECH I, II & III: TRIPLE BILL
TECH I
Tekst Jibbe Willems
Spel Roos Eijmers
Regie Thomas Schoots
TECH II
Music/lyrics Roald van Oosten & Lindertje Mans
Performance Lindertje Mans
Director Thomas Schoots
TECH III
Tekst Spephen Knight
Bewerking Casper Vandeputte
Spel Daan van Dijsseldonk
Regie Thomas Schoots
terug naar programma