icon
icon
icon
icon
icon

‘light’ – cd presentatie

Kroonenberg, Linnemann en van der Zalm


‘light’ – cd presentatie

CD PRESENTATIE

De krachtenbundeling van singer/ songwriter Philip Kroonenberg met bassiste Arwen Linnemann en multi-instrumentalist Rens van der Zalm, heeft geleid tot het prachtige album ‘Light’. De presentatie ervan is van 14.00u tot 17.00u in Zaal 3.

Philip schreef voor dit album compacte teksten met een hoog autobiografisch karakter, over het leven, de liefde en de dood. De lyriek in spel en samenzang van Philip, Arwen en Rens geven de songs van ‘Light’ een betoverende schoonheid. De muziek kent Americana, Folk en Calypso invloeden en heeft een akoestisch, intiem en warm karakter.

Het is een genot dit trio live te beluisteren en te zien. Met een ontwapenende eerlijkheid en overgave brengt Philip de nummers ten gehore. Hij vertelt tussendoor, vaak op hilarische wijze, over de songs, over zijn leven en over dat van anderen. Samen met het warme en stuwende basgeluid van Arwen, en de virtuoze klanken van Rens, (die met een keur aan snaarinstrumenten vaak handen tekort komt), weet Philip het publiek te ontroeren, aan het lachen te brengen, te louteren en te inspireren.

‘light’ – cd presentatie
Zang, gitaar, 5 snarige ukelele: Philip Kroonenberg (o.a. The Freelance Band, The Magic Magicians):
Contrabas, zang: Arwen Linnemann (o.a. Avalanche Quartet, Nits)
gitaar, mandoline, banjo, fiddle, zang: Rens van der Zalm (o.a. Fungus, Andy Irvine, Frank Boeijen, Youp van 't Hek, Marjolein Meijers)