terug naar overzicht

BOYS WON’T BE BOYS

Rikkert van Huisstede

BOYS WON’T BE BOYS
Een collage van dansers, zangers, rappers, dichters en theatermakers

We hebben lieve jongens nodig. Jongens die niet aan het mannelijkheidsideaal voldoen, denken vaak dat ze iets fout doen. Ze denken dat ze mannelijker zouden moeten zijn. Maar in tijden van #metoo, homofobie, seksisme, racisme en geweld zijn zij misschien juist een oplossing? Onze wereld heeft behoefte aan liefde van mannen. Wij kunnen laten zien dat het anders kan door hokjes te doorbreken en ruimte te maken om onszelf te zijn.

BOYS WON’T BE BOYS is een maatschappelijke beweging en theatervoorstelling die een diverse groep jongens en mannen samenbrengt. Een collage van dansers, zangers, rappers, dichters en theatermakers laat zien dat het stoer is om je als man kwetsbaar op te stellen. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal en vinden elkaar in het doorbreken van stereotypen.

De jury van Amsterdam Fringe Festival heeft BOYS WON’T BE BOYS bekroond als Best of Fringe 2018.

BOYS WON’T BE BOYS heeft een telefoonnummer

 06 42 28 04 81
Je kunt het 24/7 bellen voor inspiratie, informatie en voorproefjes van de maatschappelijke beweging en theatervoorstelling.

– doe een telefonische workshop zelfliefde (2 minuten)
– beluister een opwindend gedicht van Simone van Saarloos
– hoor een lied van Rikkert van Huisstede
– laat Barry de Bruin je voorlezen
– en heel veel meer!

Eigenlijk is het telefoonnummer de voorstelling, maar dan in het klein! Probeer het zelf maar eens uit. Deze audiobeleving is gemaakt door Allard Medema.

BOYS WON’T BE BOYS
BOYS WON’T BE BOYS
BOYS WON’T BE BOYS

'Boys won't be boys' van Rikkert van Huisstede is een liefdevolle en openhartige collage van worstelingen met het ‘mannenhokje'.

Theaterkrant

terug naar programma