icon
icon
icon
icon
icon

Elias De Bruyne (1988) volgde de Mime Opleiding aan de Theaterschool in Amsterdam. Hiervoor was hij vooral actief in het Vlaamse theaterlandschap bij o.a. TG Elektra en HETPALEIS. Verder speelde hij mee in de televisieserie Ontspoord, in de korte film Robyn. O (14) en in Boost, een jongerenprogramma waar hij het schermgezicht van is. Zijn laatste voorstelling Maria Geniaal, die hij maakte met Gale Rama, mocht spelen op verschillende festivals, waaronder De Parade, Fringe Festival en Progkunst (Oslo). Bij Zaal 3 / Theater aan het Spui was hij betrokken in de voorstelling Variety Show.

In 2016 maakte hij vanuit Zaal 3 de alom geprezen voorstelling BEATS OF LOVE op theaterfestival de Parade die zeer lovend werd ontvangen door pers en publiek.

In de zomer van 2018 is Elias in alle Paradesteden te zien met zijn nieuwe voorstelling ‘Er moest maar eens een dinosauriër voorbijkomen’ en neemt hij deel aan een nieuw residencyprogramma van Zaal 3 en Nest met de titel ‘En Suite’, waarvan de uitkomst in september te zien zal zijn.