icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
wat is zaal 3?

Zaal 3 is de derde zaal van Theater aan het Spui, gevestigd op het De Constant Rebecqueplein in Den Haag, buurman van ateliercomplex de DCR en tentoonstellingsruimte Nest. Sins 1 januari 2017 is Zaal 3 een onderdeel van Het Nationale Theater, een organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Theater aan het Spui, het Nationale Toneel en de Koninklijke Schouwburg. Bij alles wat wij in Zaal 3 doen stellen we ons de vraag:

“We hebben het al jaren zo gedaan in het theater, maar slaat dat eigenlijk wel ergens op?”

In Zaal 3 zetten we alle onderdelen van de podiumkunsten op losse schroeven en komen daardoor tot verrassende nieuwe inzichten en hopelijk ook leuke resultaten.

Zaal 3 is ons laboratorium, waar wij niet alleen nieuwe makers (jong en oud) die zich richten op toneel en muziek een kans geven, maar ook zoeken naar nieuwe manieren van geld verdienen en zelf produceren. De makers die in Zaal 3 spelen zijn verantwoordelijk voor hun eigen inkomsten en het aantrekken van publiek. Jonge makers krijgen de kans vlieguren op te doen en misschien nog wel belangrijker: een publiek te vinden voor hun voorstellingen. Andersom maak jij als ons publiek op een verrassende manier kennis met deze talenten, draag je bij aan de groei van nieuwe carrières en volg je van dichtbij de weg naar grotere zalen.

Maar het is niet alleen bittere ernst. We geven ook zo af en toe een feestje, gewoon omdat we daar zin in hebben. En ons uitgebreide en vooral smakelijke assortiment aan wijn en speciaalbier biedt op zichzelf al genoeg redenen voor een feestje.

 

Vanaf 8 mei gaan wij bouwen aan een keuken! 

Dankzij een crowdfundingsactie en een bijdrage van de Gemeente Den Haag zijn wij in staat in Zaal 3 een heuse keuken te bouwen! Vanaf 8 mei gaan we verbouwen. Dat betekent niet dat we niet open zijn, in de week van 8 t/m 15 mei zijn we even gesloten vanwege de sloopwerkzaamheden. Als alles goed gaan zijn we 16 mei weer open. Voor drankjes, helaas nog niet voor eten. We verwachten dat onze nieuwe keuken vanaf eind juni volledig operationeel zal zijn.

Lunch en diner v.a. juni + openingsweek in september

Vanaf eind juni serveren wij tenminste 4 dagen in de week lunch en diner van Leonore! In september vieren wij dat we een keuken hebben met de officiele openingsweek, waarin wij alle mensen die via de crowdfunding hebben bijgedragen, onze buren, vaste bezoekers én bespelers uitnodigen om de opening van het nieuwe seizoen bij ons in de keuken te vieren! Want iedereen weet: feestjes zijn altijd het leukst in de keuken. We houden je op de hoogte!

 

Algemene informatie

Aanvang
Voorstellingen in Zaal 3 beginnen meestal om 20.30u. Informeer wanneer u twijfelt bij onze kassamedewerkers naar de aanvangstijd of kijk deze na in ons programma of op onze website. Laatkomers kunnen niet meer worden toegelaten tot de voorstelling. Dit om het gezelschap en het publiek niet te storen. E.e.a. biedt geen recht op restitutie of ruiling.

Algemene voorwaarden
De algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD zijn van toepassing, klik hier.

BTW & KvK
BTW NL.80.56.06.348.B01
KVK Het Nationale Theater 41160081

wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3? wat is zaal 3?