icon
icon
icon
icon
icon

Zaal 3 Jonkies

Toneelschool Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten


Zaal 3 Jonkies

We werken dit seizoen met een groot aantal opleidingen samen die bijna allemaal een week komen werken in Zaal 3. Aan het eind van de week presenteren de studenten hun werk. Zaal 3: Jonkies is een leuke manier om nieuwe talenten te leren kennen.
Deze keer is het de beurt aan de toneelschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij zullen een week lang werken en bivakkeren  in Zaal 3.

K-Hole

K-Hole is een voorstelling van 10 studenten van de Amsterdamse Toneelschool op uitnodiging van Zaal 3. Gedurende 5 weken doen zij onderzoek op school naar een onderwerp van hun interesse en in een week maken zij daar een muziektheatervoorstelling van in Den Haag waarbij alle muziek, beelden, teksten en materialen origineel zijn en door de studenten zelf gemaakt.
K-Hole is een trip die u meeneemt in de mall van uw eigen wensen, het outletcenter van uw eigen hebzucht en de koopgoot van uw eigen verlangens. K-Hole toont de visie van deze jonge makers op de hallucinerende werkelijkheid waarin zij zich dagelijks begeven.

 

Daniël Kolf, 

Makers en spelers: Laura Bakker, Valerie Pos, Thor Louwerens, Isabelle Kafando, Pip Lieke Lucas, Adriaan Spaargaren Laureano, Daniël Kolf, Lina Heijmans, Levi Middendorp, Gijs Blom
Begeleiding: Martin Verheesen