icon
icon
icon
icon
icon

Superstorm

Dijanne Italianer


Superstorm

De oprukkende wind voert ons mee naar deze stad. Plotseling en geheel onverwacht heeft Ronda hier een grens overschreden. Daarmee heeft ze de mensen om haar heen op een ander pad gebracht, of waren zij het juist die haar tot dit punt dreven? Iedereen heeft zijn of haar verhaal over wat er die dag is gebeurd. Als een caleidoscoop krijgt de waarheid steeds een andere vorm, en aan een superstorm kan niemand ontsnappen.

“Puik acteerwerk”, aldus Dagblad van het Noorden over een eerste aanzet van Superstormtijdens Theaterfestival Noorderzon 2015. Dijanne Italianer heeft die proeve nu verder uitgewerkt, in regie van Joris Smit (Het Nationale Theater). Maak kennis met Ronda, een keurige vrouw, die plots iemand aanvalt in het plaatselijke winkelcentrum. Iedereen heeft vervolgens zijn of haar verhaal over wat er is gebeurd. Wat is waarheid, wie heeft schuld? Zes personages geven hun kijk op de zaak en Italianer speelt ze alle zes, “telkens heel subtiel overstappend van de een naar de ander, stoeiend met mimiek, stem, woorden, haar haar en licht” (Dagblad van het Noorden).

Eten in Zaal 3?
Reserveer je plekje door bij de aanschaf van je ticket via internet het aantal ‘Diners’ in te vullen, of door te bellen naar Zaal 3: (070) 4061691
Superstorm Superstorm Superstorm
spel: Dijanne Italianer
regie: Joris Smit
Filmdecor: Yfke van Berckelaer