icon
icon
icon
icon
icon
Bye Bye Baby 10+
29 maart 2019
19:30
Zaal 3 / De Constant Rebecqueplein 20-A
Den Haag
Uitverkocht

Er komt een dag dat je afscheid neemt van je grenzeloze fantasie en je kindertijd. Niemand kan eraan ontsnappen: de onvermijdelijke overgang van kindertijd naar puberteit. Het is het moment dat je imaginaire vriendje niet meer mee mag naar verjaardagfeestjes. Dat je de knuffels van het bed haalt en in een doos op zolder wegstopt. Dat je de geheimtaal met je buurjongen vergeet. Dat je je begint te schamen voor dagdromen waarin je kunt vliegen en met de dieren kunt praten. Maar lukt het om in één keer je fantasie te doden?
Bye Bye Baby is een fysiek spektakel voor 10+ vol illusies die ontmaskerd worden: van simpele goocheltrucs tot grootse effecten met rook en glitters. De speelvloer is bedekt met een enorm springkussen. Wat als je wilt springen, maar je van jezelf moet blijven staan?

Maker Nastaran Razawi Khorasani over Bye Bye Baby:
“In Bye Bye Baby blijft het personage steken tussen twee werelden in, tussen een ongebreideld imaginair universum en een nuchtere down-to-earthmentaliteit. Tijdens onze prepubertijd zetten we onze eerste stappen naar volwassenheid. We gaan op zoek naar wie we later willen zijn. De zoektocht begint met het zetten van een streep door wie we waren.”

Nastaran maakte eerder Play It Back en Solo van Nas & Jim bij Maas theater en dans.
De pers: “Een waanzinnige trip van een acteerfenomeen met een ongebreidelde fantasie” (Cobra over Play It Back).

Eten in Zaal 3
Reserveer een tafeltje door bij aanschaf van je ticket via internet het aantal diners in te vullen, of door te bellen naar Zaal 3: 088 3565369

Concept & Spel: Nastaran Razawi Khorasani